Η εταιρεία Α.ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ με τον διακριτικό τίτλο Νovela ιδρύθηκε το 1997 με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης  και αποτελεί σήμερα έναν από τους κυριότερους διανομείς σοκολατοειδών, ζαχαρωδών και τυποποιημένων ειδών διατροφής. Η εταιρεία μας εισάγει και αντιπροσωπεύει προϊόντα από τους κυριότερους ελληνικούς και ευρωπαϊκούς οίκους του χώρου.

Απευθυνόμαστε κυρίως σε πελάτες χονδρικής, ζαχαροπλαστεία, αρτοποιεία, κάβες ποτών, παντοπωλεία, καφεκοπτεία, καταστήματα ειδών γάμων και βάπτισης, κλπ.

Από το 2010 η εταιρεία μας διαχειρίζεται τα δικαιώματα της Warner Bros, για τους χαρακτήρες της Looney Tunes σε προϊόντα σοκολάτας για Ελλάδα και Κύπρο.

Το 2016 δημιουργήσαμε την σειρά Greek Recipes by Novela, με ελληνικά προϊόντα, που απευθύνονται κυρίως σε παραδοσιακά εποχικά καταστήματα τουριστικών περιοχών. Προτεραιότητα σ’αυτό το βήμα, αποτελεί η ποιότητα. Με μοντέρνες συσκευασίες, προσπαθούμε να επανακαθορίσουμε το ελληνικό τρόφιμο στην τουριστική αγορά, δίνοντας στον επισκέπτη τη δυνατότητα να επιλέξει προϊόντα που μας κάνουν περήφανους και που αποτελούν την πιο γλυκιά ανάμνηση από την Ελλάδα.

Η εταιρεία μας διαθέτει άρτια εκπαιδευμένους συμβούλους πωλήσεων,για τη σωστή ενημέρωση και την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας. Τα προϊόντα διανέμονται με ιδιόκτητα κλιματιζόμενα φορτηγά απ’ευθείας στους πελάτες μας, με σκοπό την άμεση παράδοση και την άριστη κατάσταση των προϊόντων.

Στις προτάσεις μας θα ξεχωρίσετε χειροποίητα σοκολατάκια και κεράσματα, βελγικές πραλίνες και τρούφες, προϊόντα με στέβια, προϊόντα χωρίς ζάχαρη & υγιεινής διατροφής κατάλληλα και για διαβητικούς, πρωτότυπη επιλογή ιταλικών κουφέτων χωρίς γλουτένη του οίκου Crispo, υψηλής ποιότητας  σε μεγάλη ποικιλία γεύσεων,για αρραβώνες, γάμους & βαπτίσεις. Είδη για παιδικά γενέθλια και parties, καθώς επίσης ξεχωριστές επιλογές για τις περιόδους των Χριστουγέννων, του Πάσχα, του Αγίου Βαλεντίνου και των νηστειών.

Στόχους μας αποτελούν:

  • η άριστη σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας,
  • η άρτια παροχή εμπορικών υπηρεσιών (πώληση-εμπορικό marketing-διανομή προϊόντων),
  • η επιλογή και πρόταση μοναδικών και άριστης ποιότητας προϊόντων, σε ανταγωνιστικές τιμές και
  • η προσήλωση και εκπαίδευση των συνεργατών μας για καλύτερη ανταπόκριση στις απαιτήσεις των πελατών μας .